Un bihorean a plecat de acasă și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

Actualizare: Bărbatul de 25 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor, a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost mediatizată în cursul acestei dimineți, a fost găsit în jurul orei 10.45, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de la Poliția orașului Aleșd și cu polițiștii Postului de Poliție Bratca din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în proximitatea unei căi ferate, între localitățile Bratca și Bulz.

La data de 3 iunie 2024, la ora 21.45, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la familia unui bărbat de 25 ani, din localitatea Bratca, județul Bihor – ABRUDAN IONUȚ – că acesta a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de 3 iunie 2024, în jurul orei 19.30 și nu a mai revenit. Acesta a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind găsit de polițiști.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativ 1.,75 m, greutate aproximativ 60 de kg, constituție atletică, față ovală, ochi negri, păr șaten, tuns scurt, poartă mustață. Se deplasează cu ajutorul unei cârje.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză de trening gri cu bleumarin, pantaloni de trening bleumarin, papuci ortopedici negri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Distribuie informația
Alte știri