Un bihorean a plecat de acasă și nu a mai revenit. E căutat de familie și de polițiști

Polițiștii Postului de Poliție Măgești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați la 14 mai a.c., în jurul orei 09.00, de familia unui bărbat de 46 de ani, din comuna Măgești, sat Butani, județul Bihor – CIUCLEA IONEL CLAUDIU-  că acesta a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 11 mai a.c. și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,75 m, greutate aproximativ 70 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr negru, poartă mustață.

ÎMBRĂCĂMINTE: Salopeta neagră, șapcă neagră și pantofi sport negri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri