Un bihorean, bănuit de repetate furturi de ovine, reținut de polițiști

Marți, 7 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 1 – 5 ianuarie a.c., ar fi sustras 11 ovine, gestante, rasa țurcană, dintr-un saivan de animale, de pe raza localității bihorene Sânnicolau Român, cauzând un prejudiciu estimat la 9.000 de lei.

De asemenea, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie a.c., ar fi sustras alte 12 ovine, tot gestante, din rasa țurcană, dintr-un alt saivan de animale, situat în afara localității  Sânnicolau Român, cauzând un prejudiciu estimat la 7.000 de lei.

Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri