Un bihorean beat și fără permis a furat o mașină și a plecat la plimbare. Va suporta rigorile legii

Joi, 27 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Tinca, județul Bihor, bănuit de comiterea, în concurs, a infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Miercuri, 26 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, acesta a fost depistat în flagrant delict de polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Avram Iancu din localitatea bihoreană Tinca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul prezenta o  concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii îl bănuiesc pe bărbatul de 33 de ani că, în cursul aceleiași seri, ar fi profitat de faptul că un bărbat din Tinca și-a lăsat autoutilitara parcată în fața unui imobil din localitate, cu portierele neasigurate și cu cheia în contact, ar fi sustras-o și ar fi condus-o pe o distanță de aproximativ 500 de metri.

Joi, 27 octombrie a.c., polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca îl vor prezenta pe bărbatul de 33 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri