Un bihorean de 31 de ani, reținut pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Foto: arhiva

Joi, 6 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de la arme îl bănuiesc pe acesta că, la 4 iulie 2022, în jurul orei 22.00, nefiind autorizat să dețină, să poarte și să folosească arme letale sau neletale, ar fi practicat vânătoarea, pe un fond cinegetic de pe raza localității bihorene Măgura, cu o armă de vânătoare deținută ilegal, fără să fie înscris în vreo autorizație de vânătoare eliberată, în condițiile legii, pentru fondul cinegetic respectiv.

De asemenea, polițiștii bihoreni îl bănuiesc pe bărbatul de 31 de ani că, la 19 martie 2022, în jurul orei 16.50, nefiind autorizat să dețină, să poarte și să folosească arme letale sau neletale, ar fi practicat vânătoarea, cu aceeași armă de foc, deținută ilegal, pe un alt fond cinegetic din extravilanul localității bihorene Măgura, fără să fie înscris în vreo autorizație de vânătoare eliberată, în condițiile legii, pentru fondul cinegetic respectiv.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri