Un bihorean implicat in accidentul care a blocat ore bune autostrada Timișoara-Arad

Evenimentul rutier a avut loc marți dimineață, înainte de ora 6, pe sensul de mers Arad – Timișoara al autostrăzii, la kilometrul 532, în zona Șagu (județul Arad).

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în accident au fost implicate o mașină, un autocamion încărcat cu fier vechi și o autocisternă încărcată cu bitum fierbinte.


”Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 5,25, un bărbat de 52 de ani, din județul Bihor, a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară și semiremorcă dinspre Arad spre Timișoara, iar la km 532 C2, pe autostrada A 1, a intrat în balans și ulterior în coliziune față spate cu ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Scania cu și semiremorcă, condus de un arădean de 66 de ani.


În incident a mai fost implicat și un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, acesta din urmă fiind prins între parapetul lateral și autoutilitara lovită din spate. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Distribuie informația
Alte știri