Un bunic salvat de pompieri, pe strada Burgundia Mare din Beiuș

În după-amiaza zilei de miercuri, 05 iunie a.c., pompierii militari beiușeni au intervenit pentru salvarea unui septuagenar căzut, de câteva zile, în propria locuință.

Apelul care sesiza faptul că septuagenarul s-ar fi putut afla într-o situație de urgență în propriul apartament, situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Burgundia Mare din Beiuș, a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 17.10, un membru de familie precizând faptul că bătrânul nu răspunsese la telefon, de trei zile.

Pentru salvarea septuagenarului, la adresa indicată au fost mobilizați imediat, pompierii Secției Beiuș, cu o autospecială intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității. Utilizând autospeciala de lucru la înălțime, pompierii au pătruns, prin balcon, în apartamentul indicat de apelant, găsindu-l pe proprietar căzut în sufragerie, în imposibilitatea de a se ridica.

Pompierii paramedici au acordat bărbatului, în vârstă de 79 de ani, îngrijirile care se impuneau, transportându-l ulterior, la Spitalul Municipal Beiuș.

Distribuie informația
Alte știri