Un cablu electic defect a generat un incendiu violent la o vilă din Viișoara

În seara zilei de miercuri, 19 februarie a.c., în jurul orei 19.35, forțele de intervenție ale Detașamentului de Pompieri Marghita au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință situată în localitatea Viișoara.

Ajunși la adresa indicată de apelantul numărului unic 112, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, la dormitorul casei, situat la etajul imobilului, cu pericol de propagare la celelalte încăperi.

Echipajele de pompieri au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea focarelor, reușind să localizeze și să lichideze incendiul cu operativitate (în aproximativ 15 minute de la primirea sesizării prin Sistemul Unic 112) și să împiedice propagarea flăcărilor la celelalte nouă încăperi situate la etaj și la parter, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un cablu electric defect, au ars corpuri de mobilier din dormitor și materiale textile. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Alte știri