Un camion cu stupi de albine s-a rasturnat,miercuri dimineata, la intrarea in Baile Felix

Un accident de circulatie mai putin obisnuit a blocat, miercuri dimineata, circulatia in zona statiunii Baile Felix. Un camion cu stupi de albine s-a rasturnat la intrarea in Baile Felix, in jurul orei 6, iar incarcatura s-a imprastiat pe sosea.

Din fericire nimeni nu a fost ranit iar soferul camionului a refuzat internarea. Pompierii ISU Crisana au intervenit la fata locului, au impins stuppii in afara carosabilului cu un buldozer si au spalat soseaua.

Miile de albine au impanzit zona si a fost nevoie de zeci de minute pentru a fi adunate, dar dupa ora 9.00 circulatia a fost reluata in conditii normale.

Oamenii care au trecut prin zona au facut zeci de fotografii si le-au postat pe grupul de facebook info trafic Bihor.

UPDATE COMUNICAT ISU CRISANA:

Intervenție la un accident rutier produs la ieșirea din Băile Felix

În dimineața zilei de miercuri, 23 mai a.c., în jurul orei 05.50, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident pe DN 76, la ieșirea din Băile Felix, în care a fost implicat un autocamion încărcat cu stupi.

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați pompierii Gărzii 1 Mai cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

Din fericire, conducătorul auto implicat în accident nu a fost rănit, acesta refuzând transportul la spital.

Pompierii militari au acționat pentru asigurarea zonei, spălarea carosabilului în scopul prevenirii altor evenimente nedorite și utilizând echipamente de protecție specifice unor astfel de intervenții, au degajat șoseaua, transportând stupii în afara carosabilului.

sf: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBihor/

Distribuie informația
Alte știri