Un cântăreț de muzică populară născut în Oradea își caută mama: „Vreau doar să ştiu cine mi-a dat viață”

Gabriel Stoica  își dorește mai multe decât orice să o întânească pe femeia care i-a dat viață. Căutările lui de până acum nu au avut niciun rezultat, dar el speră în continuare iar pentru asta a scris un mesj emoționant pe paginade Facebook prin care sute de copii adoptațo si-au gasit părinții naturali.

Mama lui Gabriel Stoica se numește Magdalena Stoica și are în jur de 60 de ani.

„Am fost la o familie în plasament, acolo unde am învăţat cum să fiu om, am învăţat ce este respectul. Am fost la adresa la care ştiu că locuia şi nu am găsit pe nimeni. Ar trebui să aibă 59-60 de ani. De tatăl meu tot din documente reiese că a decedat la patru luni de la naşterea mea. Eu aş putea să o iert, de fapt, am iertat-o de când am auzit de ea. Nu ştiu dacă mai trăiește. Am căutat-o prin instituţiile din Oradea, dar nimeni nu ştie nimic de ea. Am căutat-o şi în Arad, nici acolo nu am găsit-o. Nu am pretenţii financiare la ea sau altceva, vreau doar să ştiu cine m-a născut”, a spus artistul pentru www.wowbiz.ro.

Am urmat studiile la Universitatea Aurel Vlaicu din ARAD și acum sunt stabilit în acest frumos oraș. Nu mi-am cunoscut niciodată părinții, frații și rudele biologice. De foarte mulți ani îi tot caut și sper din tot sufletul să-i găsesc. Numele mamei mele biologice este STOICA MAGDALENA Când m-am născut avea vârsta de 31 de ani, deci acum ar avea în jur de 59 de ani. Din documentele mele reiese că pe atunci mama era văduvă, tatăl meu, STOICA IANOȘ, murise cu 4 luni înainte de nașterea mea. În fișa mea de naștere, este menționat că mama locuia în municipiul Oradea pe strada Clujului, nr 40. Am verificat această adresă dar nimeni de acolo nu m-a putut ajuta în găsirea mamei mele. Vă rog mult să mă ajutaţi în DISTRIBUIREA anunțului meu, poate că așa voi ajunge să îmi cunosc și eu rădăcinile, familia, trecutul, a scris tânărul cântareț.

 

Distribuie informația
Alte știri