Un centru logistic se va construi în Parcul Industrial 2 din Oradea

Comisia municipală de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) a analizat în cadrul ședinței de săptămâna trecută 46 de proiecte. Dintre acestea, 22 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 24 au fost aduse în atenția comisiei operative. Printre proiectele dezbătute se numără și construirea unui centru logistic în Parcul Industrial 2.

SC Costa V.O.C Impex SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru construirea centrului logistic în incinta Parcului Industrial 2, pe strada Anghel Saligny. Investiția presupune construirea unei hale logistice cu o suprafață de 6.606 metri pătrați, iar suprafața desfășurată de 7.009 metri pătrați. Regimul de înălțime este de P+subpantă parțială, investiția fiind una necesară. Ca amplasare, construcția se află în imediata apropiere a zonei de acces a terminalului Cargo, cu acces din strada Anghel Saligny.

„Proiectul a mai fost analizat în comisia de urbanism, iar obținerea avizului favorabil a fost condiționată de rezolvarea integrală în incinta proprie a spațiilor de manevră și parcare”, a punctat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Distribuie informația
Alte știri