Un complex sportiv va fi ridicat în Parcul Industrial I Oradea. Investiția se ridică la 1 milion de euro

AGENȚIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ ORADEA S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea și din județul Bihor, si-a propus in urma unui sondaj realizat cu firmele rezidente in parcul industrial, construirea unui centru de servicii care să deservească angajații companiilor din parc.

Astfel, după finalizarea proiectului creșei și grădiniței in anul 2021, ADLO a atribuit și o parcelă de teren destinată serviciilor in suprafață de 3.877 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intenție și a parcurgerii procedurii de LICITATIE DESCHISA desfășurată luna aceasta.

Societatea care s-a prezentat la licitație este cunoscuta FIT 4U, care activează in domeniu din anul 2010. Contractul privind investiția s-a semnat vineri, 22.07.2022, de către reprezentanții Societății ADLO SA. și reprezentanții Societății FIT 4U, pentru realizarea unui complex sportiv intr-un spatiu gandit din temelii si destinat exclusiv activităților sportive.

Cladirea complexului sportiv ce se va construi va avea o suprafață de 1500 mp, P+1, si va cuprinde urmatoarele funcționalități: sala de fitness, culturism, aerobic, zona pentru exerciții funcționale, două terenuri de minifotbal, un bazin de inot, precum și o sală de conferințe și parcare.

„Acest complex va cuprinde și partea de recuperare medicală având și un cabinet de kinetoterapie. Pentru că alimentația este importantă vom avea și un cabinet de nutriție iar in interiorul complexului vom avea un restaurant destinat tuturor persoanelor din parcul industrial nu doar celor care fac sport. Investiția totală se ridică la 1.000.000 €, și ne dorim să o finalizam până in Decembrie 2023” – administratorul FIT 4U, Daniel Bolba.

Distribuie informația
Alte știri