Un consilier prezidential critică dur Colegiul Medicilor pentru cazul doctoriței Flavia Groșan: certifică teoriile conspirației

Constantin Dudu Ionescu, consilier de stat, directorul Oficiului Informatii Integrate la Departamentul Securitatii Nationale din cadrul Administratiei Prezidentiale, critica modul in care Colegiul Medicilor alege sa actioneze in cazul unor doctori care emit teorii care contrazic practic protocoalele existente si care nu par sa aiba nicio baza stiintifica.

„Prin lipsa de actiune a Colegiului Medicilor nici nu mai e nevoie de fake news!, atrage atentie consilierul de stat, care critica dur aceasta atitudine pe care o catalogheaza drept „iresponsabila”.

„Acum cateva saptamani Colegiul Medicilor dintr-o anumita localitate s-a autosesizat, spunand in autosesizare ca ceea ce s-a intamplat cu declaratiile unui confrate de-al domniilor lor, ca 80 la suta saturatie de sange este ok, nu este nicio problema, ca de fapt protocoalele in COVID-19 din spitale sunt proaste. Colegiul Medicilor pe buna dreptate s-a adunat atunci. Numai ca sfarsitul a fost urmatorul: a fost o discutie colegiala. Concluzia mea, a unui cetatean, care am fost obisnuit ca atunci cand te duci la spital sa ti se masoare si saturatia si daca ai sub 96 la suta se spune ca ai o problema… Deci daca ma duc intr-un spital COVID o sa am o problema cu protocolul. Ce fake-news? Nu mai e nevoie de niciun fake news” a declarat Dudu Ionescu.

Reactia consilierului de stat vine dupa ce in luna martie Colegiului Medicilor Bihor a decis sa nu o sanctioneze pe Flavia Grosan, medic pneumolog, pentru declaratiile sale privind protocoalele din spitale pentru tratamentul COVID-19.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri