Un copil de doi ani din Oradea s-a electrocutat la bancomatul unei bănci

UPDATE POZITIA BCR”Am intervenit imediat pentru a interupe alimentarea electrica si a preveni orice incident. Tratam situatia cu seriozitate si pastram legatura cu familia. Ceea ce este cel mai important, copilul se afla in afara oricarui pericol. O echipa de specialisti analizeaza cauzele posibile pe care le vom prezenta si autoritatilor.

Un copil de doi ani a ajuns, în stare gravă, la spital după ce s-a electrocutat la un bancomat din oraş. Băieţelul are arsuri la o mână şi se află acum sub supravegherea medicilor de la Spitalul Municipal din Oradea.

Întâmplarea a avut loc în această seară, la o sucursală a unei bănci BCR din cartierul orădean Rogerius. Copilul a însoţit-o pe mama sa, care a mers să scoată bani de la bancomat. La un moment dat, copilul a pus mâna pe aparat, moment în care a fost electrocutat, potrivit Digi24 Oradea.

Copilul a fost dus de părinţi la Spitalul Municipal, aflat în apropierea bancomatului,  iar medicii au constatat că are arsuri la o mână şi i-au acordat imediat îngrijirile necesare. Citeste mai mult: adevarul.ro/locale/oradea/copil-doi-ani-stare-grava-s-a-electrocutat-bancomatul-banci-1_5abfc129df52022f75429440/index.html

 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri