Un cunoscut prezentator TV din Oradea și-a dat demisia de la Prima TV

foto/ facebook

Alexandru Constantin, prezentator la postul Prima TV, a anunțat, în cadrul unui mesaj postat pe contul de Facebook că a demisionat. El se va îndrepta către un alt proiect după ce a petrecut 13 ani la această televiziune.

Dragii mei, de fiecare data am impartasit cu voi fiecare pas pe care l-am facut. Impreuna, am construit emisiuni, interviuri, momente de televiziune pe care le pretuiesc. Astazi am de facut un anunt.Dupa 13 ani pe care i-am petrecut in Prima TV, a venit momentul sa spun DA urmatorului pas in cariera mea si sa parasesc televiziunea in care m-am format ca jurnalist. Ne vom revedea, in curand, la pupitrul stirilor Day Time si Prime Time, la o alta televiziune. Inchei un capitol in care am intalnit multi oameni deosebiti, carora le sunt recunoscator. Deschid urmatorul capitol cu multa determinare de a construi mai departe momente semnificative impreuna. De abia astept! Revin cu detalii cat de repede!

Alexandru Costantin s-a născut la Oradea, dar s-a mutat imediat după terminarea liceului la București pentru a se face cunoscut în televiziune.

Distribuie informația
Alte știri