Un cuplu din Oradea care a vrut sa-si „diversifice” viata sexuala, sechestrand si violand o femeie, a ajuns in arest. Comunicatul procurorilor

Relationship with passionate affection

In cursul zilei de 04.05.2018, parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a sesizat Judecatoria Oradea in vederea luarii masurii arestarii preventive a inculpatilor V.M ( sex feminin ) si Z.M.F ( sex masculin ) , pe o durata de 30 de zile , cercetati pentru infractiunile de lovire sau alte violente, lipsire de libertate in forma continuata si infractiunea de viol.

Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent rezulta ca inculpata V.M , in perioda 11.04.2018 -12.04.2018, a exercitat acte de violenta fizica asupra partii vatamate O.A.I ( atat intr-un apartament, intr-o masina dar si pe malul Crisului Repede ), cauzandu-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un numar de 6-7 zile ingrijiri medicale. Totodata, a tinut victima cu forta intr-un apartament si intr-un autoturism. In perioda amintita ,inculpata V.M, a constrans-o pe partea vatamata sa-i faca sex oral inculpatului Z.M.F

Fata de inculpatul Z.M.F s-a retinut ca, impreuna cu inculpata V.M, ar fi lipsit-o ilegal de libertate pe partea vatamata, in modalitatile mentionate anterior. Totodata, profitand de constrangerea fizica exercitata de inculpata V.M asupra victimei O.A.I ar fi intretinut un act sexual oral cu aceasta.

Actiunea penala a fost pusa in miscare fata de cei doi inculpati prin ordonanta procurorului din data de 04.05.2018. Cei doi inculpati au fost retinuti prin ordonanta organelor de cercetare penala pentru 24 de ore, ulterior procurorul a prezentat la Judecatoria Oradea propunerea de arestare preventiva.

Prin Incheierea nr. 31/D.L/04.05.2018 din dosar nr. 6950/271/2018, Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei oradea a admis propunerea procurorului si a dispus arestarea preventiva a inculpatilor V.M si Z.M.F, pe o perioda de 30 de zile, de la 04.05.2018 pana la 02.06.2018.
Precizam ca toate aceste activitati reprezinta, conform Codului de procedura penala, etape ale procesului penal care nu pot in nici un fel sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

Distribuie informația
Alte știri