Un drum distrus din Bihor va fi reabilitat pe 21 km

A fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 767 care face legătura între DN 76 (Sâmbăta) – Dobrești – Luncasprie – DJ 764, având o lungime totală de 20,964 km, a anuntat pe Facebook vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Mang.

Lucrarea va fi realizată de asocierea de firme Imperial Proconstruct și Pro Geotopo SRL, care prin contract și-a asumat 6 luni proiectare și 24 de luni execuția lucrărilor. Valoarea contractului este de 50,07 milioane lei.

Cu o zi in urma, Mang anuntase 26 august, semnarea contractului pentru proiectarea și execuția lucărilor de modernizare a unui alt drum din judet, 767 B dTășad – Copăcel – Serghiș. Această porțiune de drum are o lungime de 19,779 km și va costa aproximativ 17,3 milioane de lei.

Lucrarea va fi realizată de asocierea de firme Drumuri Bihor – Aquacons, asociere care s-a angajat, conform contractului, să finalizeze lucrările în 14 luni de zile de la data ordinului de începere a lucrărilor (3 luni proiectarea și avizele + 11 luni execuția).

Distribuie informația
Alte știri