Un elev din Bihor, castigator al Concursului de desene, editia Sarbatori Pascale, organizat de Carrefour România

Cătălin Haica, elev în clasa I la Școala Primară Nr.1 Băița a câștigat Premiul I în cadrul Concursului de desene pentru copii, ediția de Paște, organizat de Carrefour România. Premiul constă într-o excursie pentru patru persoane în parcul de distracţii „Shreck’s Adventure” din Londra, unde Cătălin va avea ocazia să petreacă o experiență unică alături de cele mai îndrăgite personaje din desenele animate preferate.

Carrefour România a organizat cea de-a 31-a ediție a tradiționalului concurs de desene pentru copii.  A pregătit la această ediție de Paște, planșe de colorat cu îndrăgitele personaje ale Găștii Zurli, stimulându-le astfel imaginația micilor artiști. Concursul s-a desfășurat în perioada 23 martie — 7 aprilie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului . Pentru prima dată, s-au alăturat concursului partenerii Carrefour, Gașca Zurli.

La aceasta ediție, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de școli care au primit planșe, din cele 19 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani, Galați, Târgu Jiu, Timișoara și Piatra Neamț.

 

Distribuie informația
Alte știri