Un elev din Bihor, eliminat la prima probă scrisă a BAC-ului din sesiunea iunie-iulie 2022

În județul Bihor, la prima probă scrisă a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2022 (Limba și literatura română) au fost prezenți 3352 de candidați din 3595 candidați înscriși. Proba s-a desfășurat astăzi, 20 iunie, în 13 de centre. Nu au participat 34 candidați.

Pentru tentativă de fraudă a fost eliminat un candidat de la Colegiul ”Octavian Goga” Marghita. Acesta nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Celelalte probe se vor desfășura conform următorului calendar:

  • 21 iunie 2022 Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă
  • 22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d) – proba scrisă
  • 23 iunie  2022 Limba și literatura maternă – proba E.b) – proba scrisă

Primele rezultate de la probele scrise se vor afișa  în data de 27 iunie 2022  până la ora 12,00, iar contestațiille se vor depune în aceeași zi în intervalul orar 12,00 – 18,00.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR), afișarea rezultatelor se efectuează prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

În perioada 28 – 30 iunie 2022 se vor rezolva contestațiile.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale se vor afișa pe data de 1 iulie 2022.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri