Un film preventiv antibullying, cu magicieni şi cu baschetbalişti de la CSM Oradea

Polițiștii de prevenire bihoreni organizează lansarea unui film preventiv, menit să învețe adolescenții cum să prevină victimizarea prin bullying. Evenimentul va avea loc marți, 8 octombrie , de la ora 13.30, la Cinema Palace din Centrul Comercial Lotus Oradea

Filmul face parte din proiectul „Împreună împotriva bullyingului – Să luăm atitudine!”, implementat pe parcursul acestuia an școlar de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Centrul Județean de Evaluare Psihosocială Bihor, în 50 de unități școlare din județul Bihor.

Filmul preventiv a fost realizat de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor în colaborare cu magicienii Eduard și Bianca și cu echipa de baschet CSM Oradea și va fi utilizat de polițiștii de prevenire bihoreni și partenerii de programe la întâlnirile desfășurate cu elevii bihoreni, în școli, constituind punctul de plecare al unor discuții interactive, cu caracter educativ preventiv pe tema bullyingului, violenței. Polițiștii au beneficiat pe parcursul filmării de sprijinul elevilor Colegiului Național „Iosif Vulcan” din Oradea, care au interpretat diverse roluri în filmul preventiv.

Marți, 8 octombrie, odată cu lansarea filmului preventiv, la Cinema Palace vor fi prezenți, alături de polițiștii bihoreni, copiii care au jucat în film, magicienii Eduard și Bianca, baschetbaliști de la echipa de baschet CSM Oradea, psihologi, profesori și copii.

Distribuie informația
Alte știri