Un fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea este povestitorul emisiunii ”Asia Express” – sezonul 4

Marius Damian face parte din echipa „Asia Express” sezonul 4 – Drumul Împăraților. Acesta a avut același rol pe parcursul celor trei sezoane, acela de povestitor. Și de data aceasta, el va fi alături de Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, dar și de Oase, care a fost coprezentator în sezonul trecut. Personajul care vorbește despre istoricul locurilor în care se desfășoară concursul, despre ineditul fiecărei țări. El va aduce în fiecare episod o lecție de istorie spusă în stilul „Asia Express”, cu un conținut ridicat de aventură și de adrenalină.

„Sunt foarte foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansa să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că «Asia Express» continuă. Damian, la drum! Fericit să prind din nou Expresul de Asia, cu plecare de la peronul sezonului patru!”, a declarat actorul.

Marius Damian este absolvent al Liceului Militar din Câmpulung Moldovenesc și al Facultății de Artă Teatrală din Târgu Mureş, Secţia Actorie (2003). El a fost actor la Teatrul Iosif Vulcan din Oradea in perioada 2003-2005.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri