Un fost lichidator judiciar din Oradea, urmărit internațional, prins la Vâlcea

Un urmărit internațional a fost prins la Vâlcea. Bărbatul în vârstă de 51 de ani se afla la casa părinților săi din comuna Stroești în momentul în care au intrat polițiștii peste el. Omul abia ce se întorsese din America, unde a fost plecat timp de 2 ani.

„La data de 23 septembrie , poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au depistat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, pe numele căruia exista un mandat de executare de 5 ani. Cel în cauză a fost dat în urmărire națională șiinternaţională, fiind condamnat la pedeapsa închisorii pentru faptul că, în perioada 2010 – 2011, în calitate de lichidator judiciar al unor societăți comerciale, și-a însușit sume de bani sau valori din gestiunea acestora, prin diferite modalități (vânzarea de bunuri și încasarea banilor în folos propriu, activități urmate de organizarea de licitații fictive și întocmirea unor acte false în acest sens), după care a dispărut cu aceste sume de bani. Faptele au fost comise în municipiul Oradea, județul Bihor, unde bărbatul a locuit o perioadă lungă de timp”.

Fostul lichidator judiciar din Oradea a fost încarcerat în Penitenciarul Colibași, județul Argeș” – precizează IPJ Vâlcea.
Foto: gazetavalceana.ro

Distribuie informația
Alte știri