Un fotbalist din Naționala României s-a botezat la Biserica Cireșarii din Beiuș. VIDEO

Steliano Filip s-a botezat. Fundașul celor de la FC Viitorul a trecut la protestantism în data de 5 ianuarie 2020. Evenimentul a avut loc în Sala Cireșarii din Beiuș și a fost transmis live pe youtube.

„Părinții mei sunt penticostali și așteaptau de mult acest pas. Suntem 9 frați, iar eu sunt al doilea ca vârstă. Am jucat la Dinamo, am jucat la Hajduk Split și acum sunt la Viitorul.  Parcă acum emoțiile sunt mai mari”, a spus Steliano la ceremonie.

În prezența numeroasei sale familii ai cărei membrii sunt penticostali dar si a unui public de cîteva sute de persoane, Steliano Filip a avut un dialog cu pastorul Vladimir Pustan care a transmis un mesaj și pentru patronul clubului Viitorul, Gheorghe Hagi.

Domnul să îi ajute să facă o lucrare frumoasă pentru pruncii din țara nostră și eu să mă lupt să îi bag aici, în botez iar Hagi să îi bage în prima ligă, a spus pastorul, în aplauzele sălii, înainte ca Filip să își mărturisească credința .

Pentru noi, cea mai mai mare bucurie ar fi să arăți cu mâna în sus după ce dai un gol. Sper să aduci cinste lui Dumnezeu așa cum a făcut-o Kaka. Vladimir Pustan, pastor

Steliano Filip s-a născut la Buzău și și-a început junioratul la LPS Banatul Timișoara. Fundașul a ajuns la Viitorul de la Dunărea Călărași, în vara lui 2019. Fotbalistul are 8 apariții în echipa națională a Romăniei

Alte știri