Un fotbalist orădean și-a reziliat contractul cu echipa din Italia la care evolua și e așteptat de Hagi la Farul Constanța

Internaționalul român de tineret, orădeanul Ricardo Farcaș și-a reziliat contractul cu Siena, gruparea italiană din Serie C, și are drumul liber spre echipa lui Gheorghe Hagi care îl dorește la Farul Constanța, liderul din Liga I.

”Siena 1904 anunță că astăzi s-a ajuns la un acord pentru rezilierea consensuală a contractului cu jucătorul Ricardo Farcaș, contract a cărui dată de expirare era programată pentru 30 iunie 2024.  Clubul îi urează fundașului central mult succes în carieră”, au anunțat italienii.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Farul a purtat mai multe discuții cu jucătorul, iar acesta e tentat să aleagă un transfer în curtea lui Hagi, chiar dacă mai are și alte propuneri. Farcaș e cotat de Transfermarkt la 50.000 de euro și evoluează pe postul de fundaș central.

Originar din Oradea, Farcaș și-a început cariera la juniorii Luceafărului, apoi a trecut pe la echipele de tineret ale lui Ajax și SPAL Ferrara, dar și pe la academia lui Arsenal din Grecia. Din 2020, evoluează pentru Siena, în tricoul căreia a evoluat în 50 de meciuri și a înscris un gol.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri