Un ghiozdan cu aparatura video performanta a fost uitat intr-o statie de autobuz din Oradea. Cine l-a gasit

Un rucsac cu bunuri în valoare de peste 4000 de lei a fost găsit de un jandarm in statia de autobuz din dreptul Universității Oradea. Plutonierul adjutant Dinoiu Nicolae, aflându-se în timpul liber a observat in zona Universitatii  un rucsac abandonat pe banca de așteptare.

Jandarmul a verificat geanta in care a gasit un laptop, o mapă cu documente, încărcător,un aparat de fotografiat Canon și mai multe lucruri personale.“In prezența unui martor asistent care tocmai venise în stație, acesta a făcut controlul bagajului pentru a găsi documente care să ajute la găsirea proprietarului, intocmindu-se in acest sens și un proces verbal.”

Un anunt a fost postat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei iar in cateva ore, proprietarul a reintrat in posesia lucrurilor pe care le pierduse. 

Unii dintre internauti au acuzat, insa, Jandarmeria ca prezinta normalitatea ca pe un lucru nemaintalnit iar altii au acuzat ca ar fi vorba despre o inscenare.

“As vrea sa vad un comentariu de la proprietar ca sa cred ca nu e reclama stupida. Cum un ‘organ oficial’ cauta pe facebook proprietarul?”, s-au intrebat unii comentatori online.

De altfel, in urma cu 2 ani Jandarmeria Bihor a fost implicata intr-un scandal de imagine dupa ce a anuntat ca subofiterii au salvat un turist belgian care sde ratacise in munti. Ulterior acesta a dezmintit informatia, a spus ca nu a fost niciodata in pericol si ca anuntul Jandarmeriei este un fals.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri