Un gigant american face recrutari in Romania. Poate fi tentant pentru tinerii bihoreni

Retailerul online Amazon vrea sa angajeze personal calificat la Bucuresti. Pentru joburile full-time, ofera asigurare de sanatate, plan de pensionare si actiuni in cadrul companiei.
Angajatii part-time care lucreaza mai mult de 20 de ore pe saptamana vor primi, la randul lor, asigurare de viata, precum si asigurare la medic si la stomatolog.

Amazon face recrutari si la Bucuresti, retailerul online urmand sa deschida in Capitala un birou in care vor lucra cel putin 1.000 – 1.200 de angajati, sustin surse din piata, citate de Ziarul Financiar.

Extinderea in Bucuresti a retailerului vine la mai putin de un an de cand compania americana a semnat pentru inchirierea unei suprafete de 13.500 mp in Iasi. Amazon a anuntat, in toamna anului trecut, ca va crea 400 de noi locuri de munca permanente in Romania, odata cu inaugurarea unui nou Centru de Dezvoltare si Tehnologie in inima Moldovei. Cele 400 de noi locuri de munca se adauga, astfel, celor 600 pe care compania le are, deja, in Romania.

Odata cu demararea actiunii de recrutare de personal nou, Amazon ofera oportunitati de cariera pentru ingineri si dezvoltatori software, cercetatori, analisti de business, specialisti in comert si manageri de conformitate.

Distribuie informația
Alte știri