Un hoţ care opera în magazinele din Oradea, prins în acţiune. A fost reţinut

Marți, 11 mai a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reţinerea, pentru de 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de un tânăr de 22 de ani, din Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 24 februarie – 4 aprilie a.c., ar fi sutras diverse produse alimentare și nealimentare de pe rafturile a 9 societăți comerciale de pe raza municipiului Oradea.

Acesta este bănuit că ar fi sustras cu predilecție pachete cu cafea, diverse sortimente de brânzeturi sau ciocolată, pe care ulterior ar fi intenționat să le comercializeze. În cele 9 cazuri în care este cercetat, tânărul de 22 de ani a fost prins în flagrant de agenții de pază ai magazinelor din care tocmai sustrăsese bunurile.

Prejudiciul total cauzat astfel este de aproximativ 2.700 de lei și a fost recuperat integral.

Miercuri, 12 mai a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au prezentat pe acesta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a orădeanului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri