Un ieşean vrea să promoveze obiectivele turistice din fiecare judet printr-o aplicaţie pe mobil. O va face si pentru Bihor

Un tânăr ieşean pregăteşte un proiect care să pună la dispoziţia excursioniştilor ghiduri pentru fiecare judeţ al ţării. Ideea lui Alexandru Damaschin s-a născut în urma numeroaselor călătorii pe care le-a făcut prin ţară şi are ca obiectiv promovarea potenţialului turistic românesc.

“Travel Scribus” se doreşte a fi un demers prin care să fie puse în valoare şi judeţele mai puţin exploatate, dar care nu duc lipsă de atracţii turistice. “Sunt convins că există cel puțin o destinație turistică agroturistică, culturală sau de agrement care poate fi ambasadorul turistic pentru fiecare dintre judeţele ţării”, sustine Alexandru Damaschin.

Tânărul este convins că “există loc sub soare pentru fiecare judeţ” şi că “nu trebuie să sacrificăm un judeţ în favoarea altuia”, prin urmare vrea ca acest “botez de brand turistic” să promoveze “ambasadorii” din fiecare zonă, indiferent de ceea ce se ştie până acum.

Alte știri