Un important jucator in piata materialelor de constructii deschide o fabrica la Oradea

Unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru constructii deschide fabrici noi in 4 orase din tara. Unul e Oradea.

Compania AdePlast isi va extinde capacitatile de productie, deschizand facilitati noi pe platformele industriale de la Isalnita, langa Craiova, de la Cluj-Napoca, Oradea si Ploiesti.

In urbea de pe Crisul Repede firma intentioneaza constructia unei noi hale de productie a polistirenului, pe o suprafaţă de 2.800 de metri patrati, achizitionata deja, care se afla pe locul fostei fabrici Chimprestor.

„Am decis ca la Oradea sa deschidem o noua linie de productie a polistirenului dedicat constructiilor speciale, cum ar fi acoperisurile in panta si pentru incalzirea in pardoseala. Deja 50% din productie este programata sa fie livrata catre Ungaria si Austria”, a declarat pentru mediafax, Marcel Barbut.

Compania AdePlast a inregistrat la mijlocul anului o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, iar exporturile au avut un avans de 136% in aceeasi perioada. Este unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru constructii din Romania, cu trei platforme industriale situate in Oradea, Ploiesti si Roman.

Distribuie informația
Alte știri