Un incendiu violent a izbucnit dumincă seara la un depozit de material lemnos din Bihor

Pompierii militari bihoreni acționează duminică seara pentru stingerea unui incendiu de amploare produs la un depozit de material lemnos situat pe strada Gării din localitatea Săcueni.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, la ora 19.33, moment în care au fost alertate echipajele de intervenție din cadrul Stației Săcueni, Detașamentului de Pompieri Marghita și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului depozit, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, existând riscul propagării acestora la materalul lemnos depozitat în curtea societății comerciale.

25 de pompieri militari acționează cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului. Misiunea este dificilă și de durată, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile aflate în depozit și în exteriorul acestuia.

Operațiunea este condusă în teren de prim-adjunctul inspectorului șef al ISU Bihor, colonel Csilik Adrian.

Distribuie informația
Alte știri