Un inginer oradean a fost premiat la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva. VIDEO

Intre 10-14 aprilie 2019, la Geneva s-a desfasurat a 47-a ediție, a Salonului Internațional de Invenții care a reunit aproximativ 800 de inventatori din 40 de țări. Acestia au prezentat peste 1000 de Invenții.

Inventatorii români au înscris în concurs 30 de Invenții. Printre ele si tuburile pentru panouri solare dotate cu oglindă CPC și izolație, o noutate la nivel mondial, prezentata de inginerul oradean Adrian Farcaș.

Echipa Termocasa premiata cu aur la cel mai înalt nivel… Geneva – Elvetia 2019. Panouri solare. Salonul Internațional de Invenții, a scris pe Facebook Adrian Farcaș in descrierea  unei inregistrari video care prezinta momentul premierii.

Inginerul oradean  a castigat mai multe medalii la targurile de profil. Inventiile sale sunt deja aplicata la scara larga in constructia pompelor de caldura romanesti produse de  firma Termocasa din Oradea care are o experienta de peste 10 ani in producerea, comercializarea si instalarea de sisteme de incalzire cu pompa de caldura care utilizeaza acest brevet realizat de cercetatorul Farcaș Adrian.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri