Un italian a furat două buldoexcavatoare din Oradea. Bărbatul a fost arestat

Joi, 13 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat un bărbat de 31 de ani, din Italia, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale bihoreni îl bănuiesc pe acesta că la 1, respectiv 2 februarie a.c., ar fi sustras, de la două societăți comerciale cu sediul în municipiul Oradea, două utilaje buldoexcavator, provocând un prejudiciu total de 374.000 de lei.

Ambele utilaje au fost identificate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, recuperate și restituite proprietarilor.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbatul de 31 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Vineri, 14 februarie, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului de 31 de ani un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Alte știri