Un italian cu firma in Bihor si-a pacalit partenerii de afaceri emitandu-le cecuri false

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au finalizat cercetările față de administratorul unei societăți comerciale bihorene, bănuit că ar fi prejudiciat o altă societate comercială cu peste 41.000 lei, prin emiterea unor file cec cu dată falsă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările față de un bărbat de 56 de ani, din Italia, bănuit de comiterea infracțiunii de emiterea unui cec cu dată falsă.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigare a criminalității economice îl bănuiesc pe acesta că, în perioada iunie – iulie 2016, în calitate de reprezentant legal al unei societăți comerciale cu sediul în județul Bihor, ar fi semnat și emis în favoarea unei societăți comerciale arădene două file cec, instrumente de plată care au fost completate cu date calendaristice false.

Prejudiciul total cauzat astfel societății comerciale arădene este de 41.326,54 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au finalizat cercetările și au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri