Un liceu din Stei a castigat competitia nationala „Bani pentru scoala ta”

A cincea ediție a competiției Bani pentru școala ta™ s-a desfășurat pe o perioadă de 5 săptămâni (24 aprilie – 28 mai), timp în care peste 35.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au accesat trainingurile BaniIQ™ și Banii pe net™, câștigând EUROpuncte pentru liceele pe care le susțin. Aceștia au dobândit informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca (modulul BaniIQ™), dar și despre e-commerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite (modulul Banii pe net™).

Colegiul Național Avram Iancu Ștei din Bihor a câștigat a cincea ediție a competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta™. Acesta va primi o finanțare echivalentă cu EUROpunctele câștigate – 2.613 de euro, după ce s-a clasat pe primul loc în cadrul competiției.

Finanțările obținute vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unităților școlare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

Competiția Bani pentru școala ta™ este organizată de Junior Achievement (JA) România, și face parte din Programul național de educație financiară, modulele BaniIQ™ și Banii pe net™, realizate cu sprijinul financiar al Visa și băncilor partenere.

Distribuie informația
Alte știri