Un Mercedes căutat de Politia din Italia a fost descoperit in Borș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au descoperit un autoturism marca Mercedes, căutat de autorităţile din Italia şi condus de un cetăţean român. Masina fusese introdusa anterior in Romania, iar ieri dimineata, soferul, un bihorean de 31 de ani voia sa paraseasca tara cu bolidul fabricat in 2014.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia în data de 13.02.2018.

Bărbatul a declarat că urma să predea autoturismul unui conaţional, în Ungaria, neştiind că maşina este în atenția autorităţilor italiene.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere suspendat. Masina, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizata la sediul Poliției de Frontieră Borș până la finalizarea cercetărilor.

Distribuie informația
Alte știri