Un nou accident cu ATV-ul produs la Arieseni

La aproape trei săptămâni de la producerea unui foarte grav accident cu un ATV, în zona stațiunii Vârtop din comuna Arieșeni, salvatorii montani din Alba au fost din nou solicitați prin SNUAU 112, să intervină ca echipă de prim răspuns în cazul altei femei, în vârstă de 18 ani, din Arad, victimă a unui accident rutier, în timp ce se deplasa cu un ATV, a anunțat Salvamont Alba.

Ajunși la fața locului, salvamontiștii din Alba, sprijiniți de colegii din Bihor, au observat că ATV-ul era răsturnat pe marginea drumului iar persoana accidentată era întinsă pe carosabil.

Imediat, salvatorii montani au asigurat zona, au evaluat victima și au acordat primul ajutor. De asemenea, persoana accidentată a fost izolată contra temperaturilor scăzute și a ploii, până la sosirea unui echipaj al Ambulanței, pentru transportul victimei la o unitate spitalicească.

Creșterea numărului accidentelor, unele deosebit de grave, soldate cu decesul sau rănirea gravă a unor nevinovați, în care sunt implicate persoane care conduc ATV-uri, ne determină să revenim cu un gând: PÂNĂ CÂND?

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri