Un nou accident grav în Bihor. 4 persoane implicate. A fost solicitat elicopterul SMURD

Foto: arhiva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 19 Oradea-Carei, la kilometrul 70+560 de metri, în afara localității Curtuișeni, județul Bihor, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, eveniment soldat cu rănirea a patru persoane, dintre care una este încarcerată. La locul accidentului se deplasează și un elicopter SMURD.

 Traficul rutier a fost restricționat total pentru 30 de minute.

În cursul zilei de luni, 10 mai  a.c., în jurul orei 14.45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112,  cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Curtuișeni, eveniment în care au fost implicate patru persoane aflate în două autovehicule.  La locul indicat de apelant, inspectoratul a mobilizat de urgenţă, elicopterul SMURD și două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, care au intervenit cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunse la locul producerii accidentului, echipajul de pompieri militari paramedici și cele medicale au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile de specialitate, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 52 de ani, care prezentau diferite traumatisme și contuzii, fiind transportați la spital.

Pe timpul desfășurării operațiunii de salvare, echipajul de stingere din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai a asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri