Un nou ansamblu de locuințe se va construi pe strada Mihail Kogălniceanu

MDS Kogălniceanu Development SRL a solicitat aviz de oportunitate pentru construire imobil de locuințe colective cu spații comerciale la parter pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 44. Parcela se află în zona de studiu PUZ CP, mai precis în unitatea funcțional morfologică operațională M4. Se propune construirea unui ansamblu de locuințe colective compuse din două corpuri de clădire, un corp la frontul străzii în regim de înălțime P+2E+EtjR și un corp în frontul doi în regim de înălțime P+3E+EtjR.

Se propun 33 de apartamente și un spațiu comercial la parter cu suprafețe de 220 mp. Detalii privind construcția amenajării incintei și volumetriile vor fi studiate prin PUD. Volumetriile prezentate și fațadele sunt în contextul studiului de oportunitate.

„Soluția de specialitate agreată la nivelul avizului de oportunitate se referă la o clădire care se va dezvolta atât la frontul stradal, cât și în adâncime, pe latura dreaptă, dezvoltare care va închide calcanele existente la ora actuală. Pentru volumul principal de la strada Kogălniceanu, s-a solicitat realizarea unui studiu, în așa fel încât să se demonstreze posibilitățile de integrare în context”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului Oradea. 

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri