Un nou bloc cu 153 de apartamente s-ar putea ridica în Nufărul

În ultima şedință a Comisiei Municipale de Urbanism și Amenajare a Teritoriului din 27 ianuarie au fost analizate 47 de lucrări, din care 20 în comisia mare CMUAT și 27 în subcomisia operativă.

SC Valnel Construct SRL a solicitat aviz arhitectului-șef pentru construire ansamblu de locuințe colective compus din două corpuri în regim de înălțime D+P+8E+ER cu 153 de apartamente, pe strada Nufărului, nr. 111, din Oradea. Terenul, în suprafață de 25.000 de metri pătrați, a fost studiat prin Plan Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat prin HCL 1057/2020. Întrucât la faza de PUZ, pe acest amplasament a fost propusă o investiție care se referă la construirea unui hotel, s-a considerat necesar elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) prin care să se studieze mobilarea întregii parcele pentru dezvoltarea unui ansamblu de locuințe colective. La faza de PUZ a fost reglementată zona funcțională care permite această dezvoltare.

„Dezvoltarea unui ansamblu de locuințe colective necesită o abordare diferită din cauza dotărilor necesare: locuri de parcare, spații verzi, loc de joacă pentru copii, creșă/grădiniță, cabinete medicale, spații comerciale și servicii. Specialiștii din cadrul comisiei au decis ca toate acestea să fie studiate printr-un PUD, în acest sens fiind necesară eliberarea unui nou certificat de urbanism”, a precizat Arina Moș, viceprimarul municipiului Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri