Un nou domeniu de doctorat la UO

​Dezvoltarea unor programe performante de studii doctorale reprezintă o prioritate pentru Universitatea din Oradea. După 12 ani de la acreditarea ultimului domeniu de doctorat, UO primeşte, prin Ordinul de Ministru nr. 4939/12.08.2016, acreditarea și aprobarea de a organiza studii universitare de doctorat în domeniul “INGINERIE şi MANAGEMENT”.

Această specializare funționează în cadrul a patru facultăți de inginerie. Prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungău, Rectorul Universității din Oradea este promotorul acestui demers, fiind abilitat în “Inginerie şi Management”, încă din anul 2014. Acestuia i s-au alăturat alţi trei conducători de doctorat din acest domeniu: prof.univ.dr.ing.habil. Călin-Florin Băban, conf.univ. dr.ing.habil. Gabriela Tonț și prof.univ.dr.ing. habil. Marius Băban, toți titulari în cadrul UO.
Domeniul de doctorat “INGINERIE şi MANAGEMENT” va funcționa în cadrul Şcolii Doctorale de Inginerie de la Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică (IMT).

În cadrul Universității din Oradea în domeniul fundamental Științe Inginerești se mai organizează doctorat în domeniile: INGINERIE INDUSTRIALĂ, INGINERIE ELECTRICĂ, INGINERIE ENERGETICĂ și AGRICULTURĂ.

Distribuie informația
Alte știri