Un nou dosar penal pentru Victoraş Micula

Foto: impact.ro

Victor Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a fost trimis în judecată după o cursă de maşini de pe străzile din Oradea. El este acuzat de săvârșirea a 31 de infracţiuni, dintre care 18 privind fapte de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Procurorii au descoperit că acesta a tras cu o mitralieră cu gloanțe, din amuzament, de pe un pod din Oradea. Inițial, Micula a declarat polițiștilor bihoreni că arma folosită ar fi fost o replică, de tip Airsoft, pe care ar fi predat-o, susținând că aceea este cea folosită pe podul din Oradea. În realitate, este vorba despre o pușcă letală semiautomată.

Astfel, se cere din nou arestarea lui, pentru gravitatea și numărul mare a faptelor comise.

Este deja a doua cerere de arestare emisă pe numele lui Victoraș Micula anul acesta, după ce, în luna ianuarie, polițiștii au solicitat același lucru într-un dosar în care este acuzat că ar fi accesat baza de date a MAI și ar fi participat ilegal, îmbrăcat în polițist, la o percheziție.

Avocaţii din Oradea ai milionarului, Bogdan Bodea şi Răzvan Doseanu, au refuzat, miercuri, orice comentariu pe marginea noului dosar.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri