Un nou eveniment menit a reda frumusețea de altădată a  Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Episcopia Greco-Catolică de Oradea continuă seria evenimentelor culturale pentru salvarea Palatului Episcopal. În fiecare zi de 25 a lunii, Episcopia organizează un eveniment menit să susțină refacerea interioarelor Palatului Episcopal Greco-Catolic.

„Luna Aprilie o dedicăm primăverii, ca moment al renașterii naturii, care ne încântă în fiecare an prin diversitate de culoare, arome și armonie date de florile care ne înconjoară. Ne dorim ca Palatul Episcopal Greco-Catolic să redevină înfloritor. De aceea, luni, 25 aprilie 2022, de la ora 12.00 până la ora 18.00, Curtea Palatului Episcopal prinde culoare grație celor de la Alma Kert care pun suflet și pasiune pentru a încânta privirile și locurile cu semnificație aparte. Vă așteptăm să faceți o incursiune în lumea florilor, imaginandu-vă curtea palatului de altădată. Pentru a reda viață palatului, vă invităm să susțineți inițiativa noastră prin achiziționarea florilor preferate”, anunță Florin Bode, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Greco-Catolice de Oradea.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri