Un nou imobil se va construi în Oradea

Comisia Municipală de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CMUAT) a analizat în ședința de joi, 3 februarie, mai multe proiecte care urmează să aibă un impact pozitiv asupra înfățișării orașului.

Rotty Partener a solicitat aviz de oportunitate pentru construirea unui imobil cu funcțiuni mixte, comerț și servicii la parter, etaj 1, etaj 2 și locuințe colective la etajele superioare. Imobilul, cu o suprafață de 2.833 mp, urmează să se construiască pe strada Aviatorilor, nr. 52 din Oradea.

„Comisia CMUAT a dat aviz de oportunitate favorabil, urmând să se elaboreze o documentație de urbanism de tip Plan Urbanistic Zonal. Imobilul va avea un regim de înălțime D+P+4E+M cu un accent de P+6. La faza de oportunitate documentația a propus dezvoltarea suprafețelor necesare caracteristice zonelor IS (instituții și servicii) în proporție de 51% din suprafața desfășurată, urmând ca restul suprafețelor să fie ocupate de o zonă de apart-hotel cu integrarea fațadei existente în volumetria finală”, a punctat Arina Moș, viceprimarul Municipiului Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri