Un nou incendiu provocat de o lumânare aprinsă într-un apartament din Oradea

În interval de numai patru zile, două apartamente din Oradea au fost afectate de incendii izbucnite, cel mai probabil, din cauza lumânărilor, primul dintre acestea, produs duminică, 04 decembrie a.c., la un apartament de pe strada Moldovei, soldându-se cu rănirea unei persoane.

În după-amiaza zilei de joi, 8 decembrie a.c., echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament, cel mai probabil din cauza unei lumânări nestinse, după ce, în urmă cu patru zile au gestionat un eveniment similar, pe strada Moldovei, în urma căruia o persoană a ajuns la spital, iar alte trei s-au intoxicat ușor cu fum.

Din fericire, incendiul produs joi, în jurul orei 12.50, care se manifesta într-o debara a apartamentului situat la etajul 2 al unui bloc cu 3 etaje, nu s-a soldat cu victime, proprietarii locuinței autoevacuându-se la timp.

Pompierii militari au stins focarele în aproximativ 10 minute, reușind astfel să împiedice propagarea flăcărilor la camere, după care, au acționat pentru ventilarea locuinței inundate cu fum și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunuri depozitate în debaraua afectată de flăcări.

Distribuie informația
Alte știri