Un nou lider al Organizației Femeilor Liberale Oradea

Primăria Oradea a găzduit săptămâna trecută alegerile Organizației Femeilor Liberale din municipiul reședința de județ a Bihorului. Pentru fotoliul de președinte și-au depus candidatura Camelia Buhaș și Camelia Dulca. 

La eveniment au fost prezenți primarul municipiului Oradea, Florin Birta, viceprimarii Marcel Dragos și Antonia Nica și doctorul Gheorghe Carp, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

Camelia Dulca a fost aleasă în funcția de președintă a Organizației Femeilor Liberale din Oradea.

„A fost o competiție frumoasă între cele două colege care au candidat, două doamne asumate, prezente în politică de mai bine de un deceniu și care vor lucra în continuare împreună… Se pare că Organizația OFL Oradea avea nevoie de un suflu nou, de o revigorare, de un lider care să acorde timp și energie proiectelor noastre, mai ales în acest an electoral dificil!’’ a transmis senatorul Arina Moș, președinta OFL Bihor.

Camelia Dulca este recunoscută pentru angajamentul său de durată în promovarea drepturilor femeilor, în susținerea egalității de gen și în avansarea cauzelor sociale și comunitare în Oradea. Cu o experiență vastă în activismul social și politic, doamna Dulca aduce o perspectivă proaspătă și o determinare fermă în conducerea Organizației Femeilor Liberale, se mai arată îin comunicatul de presă pentru oradeaindirect.ro.

Distribuie informația
Alte știri