Un nou model de incinte pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere

dav

Primăria Oradea prin Direcția Tehnică a finalizat montarea unui număr de 11 incinte metalice tip dulap pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere. Cinci dintre acestea au fost amplasate pe str. Gheorghe Costa-Foru nr. 2, trei pe str. Sucevei nr. 5 A și alte trei pe Aleea Călinului nr. 8. Acestea au fost fixate pe o platformă betonată amenajată la nivelul solului, dimensiunile platformei fiind de 200 x 90 cm.

Acest nou model de incintă este realizat din tablă zincată și vopsită și are forma unui dulap, deschiderea ușilor cu o cartelă permițând introducerea deșeurilor de către cetățeni și golirea incintei de către firma de salubritate.
În interiorul fiecărei incinte tip dulap vor fi introduse trei europubele, fiecare de 240 l, destinate fracției umede, fracției uscate și fracției biodegradabile. Valoarea unei incinte e de 2.486 lei fără TVA. Pe lîngă cele 11 incinte montate, mai urmează să fie amplasate un număr de 17 incinte tip dulap.

dav

”Aceste incinte tip dulap sunt montate la asociațiile de proprietari al căror spațiu disponibil nu este suficient pentru amenajarea unei incinte metalice prevăzute cu grilaj. Totodată, facem un apel către asociațiile de proprietari care în acest moment nu au amenajată niciun fel de incintă că pot solicita Primăriei Oradea montarea unei incinte corespunzătoare amplasamentului din respectivul cvartal de locuit”, a precizat Mircea Stejerean – şeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

Distribuie informația
Alte știri