Un nou spațiu de alimentație publică va fi amenajat în apropierea zonei centrale a municipiului Oradea

In cadrul ședinței Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului, S.C Safi BH Retail S.A., în calitate de proprietar al imobilului situat pe str. Ady Endre, nr. 2, a solicitat schimbarea destinației din spațiu comercial în spațiu de alimentație publică (bar) pentru o parte a spațiului deținut la parter.

Potrivit comisiei, unitatea este adecvată pentru funcțiunea propusă, nefiind necesare modificări constructive, în anii trecuți funcționând aici tot un astfel de spațiu. Zona amplasamentului este una cu vad comercial, cu unități de alimentație publică în imediata vecinătate, majoritatea spațiilor locative din apropiere fiind folosite ca birouri sau unități de cazare de tip hotelier.

Accesul în spațiul de alimentație publică se va face din str. Emilian Mircea Chitul. Acesta are la parter o suprafață utilă de 104,81, iar la subsol un spațiu util de 61,60 mp.

Restul parterului clădirii de pe Ady Endre, nr. 2 este ocupat în întregime de spații comerciale, în timp ce apartamentele situate la etaj au fost transformate în birouri. Accesul la spațiile comerciale este asigurat prin toate cele 3 părți libere ale clădirii, respectiv din str. Ady Endre, str. Emilian Mircea Chitul și Piața Ferdinand.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri