Un nou spectacol online prezentat de Teatrul Regina Maria

Orădenii sunt invitați joi, 9 aprilie, de la ora 19.00, pentru a viziona spectacolul Maitreyi, după romanul cu același nume de Mircea Eliade, în regia lui Chris Simion. Romanul Maitreyi, de Mircea Eliade, face parte din lista cu lecturi obligatorii pentru examenul de Bacalaureat.

Versiunea teatrală, dramatizarea fiind realizată de Chris Simion și Victoria Balint, surprinde momentele cheie ale acestei fascinante poveşti, integrând numeroase imagini ale Indiei tradiţionale: cu ritualurile sale (de nuntă, de rugăciune, de înmormântare) şi credinţele sale, atât de pitoreşti pentru ochiul european.

Din distribuția spectacolului fac parte: Mihaela Gherdan; Richard Balint; Petre Ghimbăşan; Elvira Platon Rîmbu; Şerban Borda; Lucia Rogoz; Sorin Ionescu; Ciprian Ciuciu; Adela Lazăr; Renata Rîmbu; Alexandru Rois: Regia artistică este semnată de Chris Simion, scenografia, de Oana Cernea, iar coregrafia, de Carmen Coţovanu Pesantez. Data premierei a fost 14 februrie 2008. Durata spectacolului este de 1 oră și 53 de minute.

După încheierea transmisiunii, care va avea loc pe pagina de facebook a teatrului, filmarea va rămâne disponibilă ca postare video până vineri, 10 aprilie, la ora 7.00.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri