Un nou trofeu într-o gală de K1 din China pentru orădeanul Adrian Maxim

Luptătorul orădean Adrian Maxim a mai cucerit un trofeu într-o gală de K1. Campionul categoriei -63kg, și reprezentantul gazdelor, Wang Pengefei, campionul categoriei -66kg, au ţinut capul de afiş al galei. Deşi a luptat la o categorie superioară de greutate, orădeanul a reuşit să se impună la capătul unei reprize suplimentare, după cele trei regulamentare.

Adrian Maxim s-a declarat foarte bucuros după acest succes în dauna unui adversar dificil. „Mă așteptam la o luptă grea. Un moment de relaxare și neatenție din repriza a doua era să mă coste meciul, dar mă bucur că am reușit atât de repede sa preiau controlul luptei și să câștig. Doresc să aduc mulţumiri fcicurrency, Fit4U, Dol Guard și Bogdan Bunoiu, pentru susţinere”, a afirmat sportivul orădean, conform crisana.ro.

Următoarea provocare pentru Adrian Maxim este cea din 28 aprilie, când va reprezenta România in duelul selecţionatei tricolore contra Bulgariei, în gala Golden Fighters de la Varna.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri