Un oradean a ajuns dupa gratii, prins în mod repetat, conducand fără permis

Luni, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 16.20, pe Bulevardul Decebal din municipiul Oradea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cel în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În cursul anului 2017, polițiștii rutieri l-au mai depistat în trafic pe cel în cauză de două ori, în cursul lunilor februarie și noiembrie, tot în timp ce conducea fără a deține permis de conducere, în ambele cazuri întocmindu-se dosar de cercetare penală.

În consecință, și având în vedere că infracțiunea de comiterea căreia este suspectat a fost comisă în stare de recidivă, acesta aflându-se în termenul de încercare după executarea unei pedepse privative de libertate la care a fost condamnat tot pentru infracțiuni rutiere, luni, 15 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus față de acesta măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, 16 ianuarie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorii se vor adresa judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie informația
Alte știri